Miniflis

Hos Danling Growing er vi førende i at producere og levere miniflis. Med fem års erfaring er vi en kompetent samarbejdspartner i levering af miniflis til både private og store og små virksomheder i hele Danmark.

Vi leverer miniflis fra vores egendyrkede energipil nær Herning. Miniflisen er ensartet og på størrelse med en terning – et produkt der egner sig fortrinligt til fyring i stokerfyr som alternativ til træpiller.

Miljøvenlig miniflis

Med miniflis fra energipil, får du som kunde en mere miljøvenlig miniflis, da flisen får en bedre kvalitet med en mindre andel bark. Derved er miniflisen CO2-neutral og energi- og miljøvenlige.

Derudover høster vi energipilen som helskud og lader dem tørre, inden de bliver hugget til miniflis. På denne måde ender miniflisen med et vandindhold på ca. 20-25 procent, hvilket er meget lavt i miniflis.

Fyr billigere med miniflis/stokerflis

  • Miniflis er et godt og billigere alternativ til træpiller
  • Miniflis har samme brændværdi som træpiller med samme vandprocent
  • Miniflis er et produkt uden nogen form for støv, limrester eller sand

Har du nogle spørgsmål til vores produktion af miniflis eller brugen af det, så kontakt os på telefon 21 63 91 01. Vi vil med glæde hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål om miniflis.

Miniflis kan afhentes ved os for 170 kroner pr. kubikmeter plus moms eller vi kan stå for leveringen.

Fra plantning og høst til flishugning

Er du selv i besiddelse af et mindre areal som kunne anvendes til energi produktion, så hjælper vi med alt praktisk arbejde fra plantning til høst og flishugning. Dette giver dig mulighed for at lave en meget billig selvforsyning af varme. Der skal ca. 1 HA.

Energi afgrøde til at opvarme et normalt landstuehus.